Rise Moldova

Silvia Radu

Independent

5/10/2016

Vârstă: 49

Silvia Radu este candidata la funcția de președinte cu cele mai mari venituri. Doar anul trecut a încasat aproape 10 milioane de lei.

De profesie jurist, Silvia Radu a deținut mai multe funcții în Departamentul Energetică, Resurse Energetice şi Combustibili (pe atunci autoritatea publică centrală de administrare a energeticii). Ulterior, a fost șef de secție în cadrul Întreprinderii de Stat „Moldtranselectro”.

Din 2000 până în 2015 a activat în cadrul companiei Gas Natural Fenosa. Timp de șapte ani, Silvia Radu a fost președinte în această întreprindere.

În afaceri, Silvia Radu s-a asociat cu Valentin Vizant, fost secretar al Comisiei Electorale Centrale și fost director al Administrației de Stat a Aviației Civile și Î.S. Poșta Moldovei. La fel, ea a fost partener de afaceri cu Cătălin Giosan, director al postului de televiziune Pro TV Chișinău.

Avere
Clădiri: 3
471 MP
Terenuri: 4
36.4 HA
Venit*:
13494970 MDL
Conturi:14
4103154 MDL

* venitul calculat pe ultimii 2 ani

FUNCȚII PUBLICE
|
1998
Specialist principal, șefă de secție, Departamentul Energetică, Resurse Energetice şi Combustibili
1995


silvia-radu-casa-profil

Afacerile celui mai bogat candidat la prezidențiale

Silvia Radu este nu doar cel mai bogat candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, dar și un afacerist abil. Pe lângă salariul fabulos – 10 milioane de lei,…Comenteaza acest articol