DESPRE NOI

RISE Moldova este o comunitate de jurnaliști de investigație, programatori și activiști din Republica Moldova și România.

RISE Moldova investighează crima organizată și face conexiuni din zone offshore, dezvăluie scheme de spălare a banilor din Europa de Est și Asia Centrală, scheme de corupție, contrabandă, fraude fiscale, trafic de arme și scoate la lumină afacerile ascunse ale politicienilor.

RISE Moldova face parte din rețeaua globală a jurnaliștilor de investigație „Global Investigative Journalism Network” și se numără printre membrii organizației „The Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP)”. În 2015 și 2016, RISE a fost partenerul pentru Republica Moldova al proiectelor globale de investigație #PanamaPapers și #SwissLeaks, coordonate de The International Consortium of Investigative Journalists.


RISE Moldova a fost fondat în 2014.


RISE Moldova este operator de date cu caracter personal înregistrat la Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal cu numărul 0000467 – 001.Ghid de Investigație pentru Studenți | DESCARCĂ⇓RISE Moldova © 2016 | 


CONDIȚII DE PRELUAREA CONȚINUTULUI

Preluarea articolelor de pe www.rise.md se realizează în limita maximă de 1.000 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct la sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu RISE Moldova. Materialele de pe platforma on-line www.rise.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din R. Moldova.


CONTACT

Republica Moldova, Chișinău, str. Armenească 44/1, et.II, of.3, MD-2012

E-mail:  info@rise.md
Facebook: www.facebook.com/risemoldova
Twitter: twitter.com/risemoldova