4/11/2014

Liderul interlop „Vanea Pisateli” (Ion Druță) a fost capturat de serviciile speciale de la Chișinău pentru trafic de arme. Dosarul penal, instrumentat de Procuratura Generală, a fost generat de o investigație RISE Moldova.

„Pisateli” a fost monitorizat mai multe săptămâni în bârlogul său din regiunea transnistreană, unde s-a retras imediat după dezvăluirile RISE Moldova.

La mijlocul lunii mai 2014, RISE a cumpărat de la „Pisateli”, în centrul Chișinăului, un lansator de grenade anti-tanc și un pistol semi-automat, ambele fiind furnizate de „Pisateli” în timp record.

Vezi AICI investigația RISE Moldova.


Preluarea articolelor de pe www.rise.md se realizează în limita maximă de 1.000 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct la sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu RISE Moldova. Materialele de pe platforma on-line www.rise.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din R. Moldova.
Comenteaza acest articol