9/07/2014

Liliana este reporteră la RISE Moldova din septembrie 2021. Ea a lucrat timp de patru ani în presa scrisă și online: la Ziarul de Gardă și Oameni și Kilometri.

În 2019, Liliana a fost premiată la concursul internațional Premiile Superscrieri, România, cu locul I pentru reportajul „Prăbușire”, fiind pentru prima dată când un jurnalist dintr-o redacție din Republica Moldova s-a clasat pe prima poziție la acest concurs. În 2020, obține premiul II cu reportajul „Troleibuzul 21” la Premiile Superscrieri. În același an, ea mai obține unul dintre cele zece „mere” oferite anual de Centrul pentru Jurnalism Independent, pentru cei mai buni jurnaliști ai anului, cu reportajul video: „Oameni de Urgență”.

Liliana este interesată în special de domeniile sănătate și justiție. Ea crede că investigațiile pot schimba sisteme, iar poveștile scrise bine pot schimba minți.

Studii: Facultatea de Relații Internaționale și Științe Politice și Administrative (FRIȘPA) din cadrul Universității de Stat din Moldova și Școala de Studii Avansate în Jurnalism.

E-mail: liliana@rise.md

Comenteaza acest articol